Jaluzele verticale


La un interior modern un loc foarte important il ocupa jaluzelele. Oferim diverse modele de jaluzele orizontale si verticale la preturi foarte bune.
Realizate din materiale speciale cu o rezistenta in timp deosebita la razele UV, solutiile noastre de jaluzele va protejeaza impotriva caldurii si in acelasi timp puteti regla cu usurinta fluxul de lumina prin reglarea lamelelor.

Oferim si rolete de textil in diverse culori. Roletele de textil au o greutate nesemnificativa si sunt usor de folosit prin intermediul lantului de reglare, fluxul de lumina exterior fiind redus la minim sau adus la maxim prin simpla rulare a materialului textil.

Folosind solutiile noastre puteti fi sigur ca spatiile dumneavoastra interioare vor avea un aer aparte si modern.


Solutii jaluzele AdrialumSolutii jaluzele AdrialumSolutii jaluzele AdrialumSolutii jaluzele AdrialumSolutii jaluzele Adrialum

Solutii jaluzele AdrialumSolutii jaluzele AdrialumSolutii jaluzele AdrialumSolutii jaluzele Adrialum
 
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro , precum şi către site-ul web al Programului Operaţional Regional 2014-2020, www.inforegio.ro și pagina de Facebook a programului.
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.