Tamplarie aluminiu


Tamplarie aluminiu Realizam usi si ferestre cu tamplarie de aluminiu de o calitate superioara, adaptate dorintelor clientilor nostri in materie de forma si culori.
Aluminiul asigura o rezistenta crescuta la factorii de mediu, avand un grad de rigiditate mare ceea ce il face materialul ideal de utilizat pentru usile si ferestrele de mari dimensiuni, nefiind necesare intarituri aditionale. Datorita greutatii reduse presiune exercitata pe mecanismele de feronerie este mai mica decat in cazul altor solutii.

Profilele de aluminiu pot fi vopsite in orice culoare existenta in paleta RAL, deasemenea sunt disponibile si in imitatii de lemn. Procesul de vopsire se realizeaza in camp electrostatic, stratul de vopsea aplicat fiind rezistent la razele UV.

Profil aluminiu Foarte important este sa alegeti profilul de aluminiu corect pentru proiectul dumneavoastra. Specialistii nostri va vor consilia pentru a face alegerea potrivita. Profilele de aluminiu sunt de doua tipuri:
- fara bariera termica (fara puncte termica), cu o singura camera, avand un pret mai scazut dar si conductivitate termica mare; acestea sunt utilizate la interior unde nu este necesara o izolare foarte buna.
- cu bariera termica (cu punte termica), au 3 camere, 2 camere de alumuniu pe laterale cu o camera din material plastic intre ele. Camera intermediara este din poliamida. Aceasta are rolul de izolator termic.

Camera de poliamida impreuna cu un set de garnituri de calitate, face din profilele de aluminiu cu bariera termica un produs cu o izolare termica asemanatoare profilelor PVC.

 
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro , precum şi către site-ul web al Programului Operaţional Regional 2014-2020, www.inforegio.ro și pagina de Facebook a programului.
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.