Tamplarie PVC


Profil 6 camere Oferim usi si ferestre din tamplarie PVC de cea mai buna calitate. Utilizam profile Ramplast cu 4,5 sau 6 camere care pot fi fabricate in culori diferite in functie de dorintele clientilor.

Tamplaria PVC prezinta numeroase avantaje cum ar fi intretinere usoara, o buna izolare termica, rezistenta in timp. Avem grija ca profilele folosite de catre noi sa respecte normele europene de mediu. Ele sunt realizate cu o tehnologie noua de provenienta occidentala si nu contin plumb.

Tamplaria realizata de noi are un design atractiv si este usor de incadrat in in orice proiect indiferent de dimensiuni si arhitectura.

Pe langa acestea avem si o gama variata de usi PVC impartita in urmatoarele grupe (click pentru modele):

 

Usi PVC 1 canat Usi PVC 1 canat cu puiut Usi PVC 2 canate

Usi PVC 1 canat

Usi PVC 1 canat cu puiut

Usi PVC 2 canate

 
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro , precum şi către site-ul web al Programului Operaţional Regional 2014-2020, www.inforegio.ro și pagina de Facebook a programului.
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.